Specificeer uw voorkeur, of blader rustig rond

Bahia Beats
Bahia Beats is een muziekstuk voor de meer gevorderde slagwerkgroep. Het stuk is gebaseerd op de wereldberoemde  groove Samba-reggea uit Bahia (Noord-Brazilie). Elke instrumentgroep heeft een solo-gedeelte in het stuk. (Zest ... (meer lezen)
€ 50,00
Cha Cha Oe!
Cha Cha Oe! is natuurlijk gebaseerd op de bekende dans 'Chachacha' uit Cuba. Het stuk heeft een heerlijke drive met bekende breaks uit het ChaCha-Genre. Een spannend en groots, opbouwend tussenstuk wat uitmond in een explosieve jungle ... (meer lezen)
€ 50,00
Emilio
Emilio is een stuk gebaseerd op de Noord-Braziliaanse groep Timbalada. Zij creëren een eigen stijl door een mix te maken van de rustige Samba-Reggae en Axé. (=Asjiè) Dit is een puntige up-tempo groove, die erg geliefd is bij de jeugd in Braz ... (meer lezen)
€ 30,00
Frevo
De stijl Frevo komt van het werkwoord ferver. Ferver betekent koken, maar dan in de zin van ''koken van enthousiasme''. Met dit energieke stuk komt dat zeker goed en kun je dan ook niet stil blijven zitten! Frevo is een muziek- en dan ... (meer lezen)
€ 40,00
Funk'Y'Samba
Funk-Y-Samba is een fantastische combinatie tussen de wereldberoemde Funkmuziek zoals je die kent van Prince en James Brown in combinatie met traditionele Braziliaanse grooves. Wanneer je dit speelt op het Braziliaanse slagwerk instrumentari ... (meer lezen)
€ 30,00
Maculécool
Maculécool is een afsplitsing van het meer complete 'Maculélé'. Het stuk Maculécool is speciaal geschreven voor gemiddeld niveau slagwerkgroepen. Het is (direct of op een later moment) samen te voegen met het eenvoudigere 'Makkelélé'. Wannee ... (meer lezen)
€ 25,00
Maculélé
Maculélé is een samenvoeging van het eenvoudigere 'Makkelélé' en het meer complexe 'Maculécool'. Hierdoor is dit stuk perfect voor bijvoorbeeld een samenwerking tussen jeugd- en volwassenslagwerkgroep of een slagwerkgroep met grote niveauver ... (meer lezen)
vanaf € 40,00
Maculélé - Uitbreiding
Bent u reeds in bezit van Makkelélé of Maculécool en wilt u alsnog de uitbreiding naar het complete Maculélé ontvangen? Het is mogelijk om alleen de missende partijen + bijbehorende partituur te bestellen. Wanneer u Makkelélé al speelt k ... (meer lezen)
vanaf € 25,00
Magalenha
Het lied Magalenha is geinspireerd op de gelijknamige hit van Sergio Mendes. Karakteristiek aan dit lied is de zeer belangrijke triangelpartij. De triangel is een over het algemeen ondergewaardeerd instrument, maar met deze compositie laat B ... (meer lezen)
€ 30,00
Makkelélé
Makkelélé is een afsplitsing van het meer complete 'Maculélé. Het stuk Makkelélé is speciaal geschreven voor beginnende slagwerkgroepen. Het is (direct of op een later moment) samen te voegen met het meer complexe 'Maculecool'. Wanneer je de ... (meer lezen)
€ 25,00
MaracaHoe?
MaracaHoe is een zeer energieke compositie met de Afro-Braziliaanse Maracatu als inspiratie. In de Maracatu wordt volgens traditie gespeeld op de Alfaia, een met touw bespannen laag klinkende trommel. Bij BoomClap vertalen wij dit naar het v ... (meer lezen)
€ 30,00
New Cool Samba
New Cool Samba is een perfecte kennismaking met een Funky Samba. Het stuk is ideaal voor bijvoorbeeld een projectdag waar in korte tijd een heerlijk klinkend muziekstuk ingestudeerd moet worden. Tevens is het stuk door de duidelijk structuur ... (meer lezen)
€ 15,00
New Cool Samba - Magalenha - Samba Chill
Bestel nu 3 stukken bij BoomClap en ontvang een fikse korting! New Cool Samba New Cool Samba is een perfecte kennismaking met een Funky Samba. Het stuk is ideaal voor bijvoorbeeld een projectdag waar in korte tijd een heerlijk ... (meer lezen)
€ 70,00 € 50,00
Parada
Het stuk Parada wat bestaat uit 2 delen. De middag (Parada á Tarde) en de avond. (Parada á Noite)  In Brazilie worden vooral rond de Carnavalsperiode erg veel parades gehouden.  Wanneer de stoet langstrekt zie en hoor je de verschillende ... (meer lezen)
vanaf € 30,00
Parada á Noite
Parada á Tarde is onderdeel van het stuk Parada wat bestaat uit 2 delen. De middag (Parada á Tarde) en de avond. (Parada á Noite)  In Brazilie worden vooral rond de Carnavalsperiode erg veel parades gehouden.  Wanneer de stoet langstrekt ... (meer lezen)
vanaf € 30,00
Parada á Tarde
Parada á Tarde is onderdeel van het stuk Parada wat bestaat uit 2 delen. De middag (Parada á Tarde) en de avond. (Parada á Noite)  In Brazilie worden vooral rond de Carnavalsperiode erg veel parades gehouden.  Wanneer de stoet langstrekt ... (meer lezen)
vanaf € 30,00
Samba Chill
Samba Chill is een muziekstuk voor de beginnende slagwerkgroep. Het is gebaseerd op een relaxte Samba en het bekende braziliaanse vraag en antwoord principe, dit komt meerdere malen terug in dit muziekstuk. Dit resulteert in een solistische ... (meer lezen)
€ 15,00
Samba Hey!
Samba Hey! is een eenvoudig maar heerlijk groovend muziekstuk met een flinke dosis slagwerkhumor! De basis voor dit stuk is een Samba uit het swingende en altijd zonnige Rio de Janeiro met komische oer-Hollandse, ritmische begroetingen in ... (meer lezen)
€ 40,00
Wavin' Groove
Wavin' Groove is gebaseerd op het Call&Response principe. Een veelgebruikte manier van spelen in Brazilie. De breaks worden omlijst door een heerlijke groove. Het is een compact 4-stemmig knallend muziekstuk, perfect als afsluiting va ... (meer lezen)
€ 15,00