New Cool Samba - Magalenha - Samba Chill

Bestel nu 3 stukken bij BoomClap en ontvang een fikse korting!


New Cool Samba

New Cool Samba is een perfecte kennismaking met een Funky Samba. Het stuk is ideaal voor bijvoorbeeld een projectdag waar in korte tijd een heerlijk klinkend muziekstuk ingestudeerd moet worden. Tevens is het stuk door de duidelijk structuur ook prima uit het hoofd te leren en te gebruiken op straat of andere knallende optredens.


Magalenha

Het lied Magalenha is geinspireerd op de gelijknamige hit van Sergio Mendes. Karakteristiek aan dit lied is de zeer belangrijke triangelpartij. De triangel is een over het algemeen ondergewaardeerd instrument, maar met deze compositie laat BoomClap deze vooroordelen als sneeuw voor een heerlijk Braziliaans zonnetje verdwijnen!

 

Samba Chill

Samba Chill is een muziekstuk voor de beginnende slagwerkgroep. Het is gebaseerd op een relaxte Samba en het bekende braziliaanse vraag en antwoord principe, dit komt meerdere malen terug in dit muziekstuk. Dit resulteert in een solistische partij voor de bongo's. Er zijn grote dynamische contrasten waar het publiek van zal smullen. Wanneer het einde van dit muziekstuk nadert is er een climax bereikt waar alleen maar geantwoord kan worden met een oorverdovend applaus.

€ 70,00

€ 50,00

  • Levertijd: 1-3 dagen

Niveau: Eenvoudig

Aantal stemmen: 5-7

Instrumenten:

- Bongo's

- Agogo Bells
- Snare Drum
- Shaker
- Low Tom
- Bass Drum

- Triangel
- Conga/Djembe

 

Lengte: 3 x 3 minuten.

Categorie: Concert